Fijnmechanica

CNC FREZEN – CNC DRAAIEN

Roorda Fijnmechanica beschikt over moderne cnc bewerkings machines die voldoen aan de huidige eisen. Verder hebben we beschikking over een 4e as die op diverse machines ingezet kan worden.

Met het huidige machinepark kunnen aan allle wensen van onze klanten voldaan worden.  Kwaliteit en service zijn de drijfveer voor onze mensen met persoonlijk contact van en met onze klanten.

Er wordt gewerkt met het Fanuc besturingssysteem die gekoppeld is aan een Cad-Cam systeem.

CONVENTIONEEL BEWERKEN

We beschikken over enkel conventionele machines die gebruikt worden voor een enkel stuk aan te passen, mallen te optimaliseren en lange producten die niet op de machine passen.

Dit zijn machines als hulpmiddel voor de productie.

MEETMIDDELEN

Om de juiste kwaliteit te waarborgen dient er ook accuraat te meten. Dit gebeurd met moderne apparatuur waar alle gevraagde maten en eisen gemeten kunnen worden.

BOREN / TAPPEN

Bij Roorda zijn diverse boor en tap machines aanwezig, dit voor het  boren tappen en het monteren van inserts of helicoils

ZAGEN

De Thomas zaagautomaat kan geautomatiseerd producten zagen tot een diameter van 350 mm. Dit in elke handelslengte die er te verkrijgen is.

FINISHING

Wat bij een huidig machinepark absoluut niet mag ontbreken zijn finishing machines. Wij zorgenvoor een perfecte afwerking van uw oproducten dmv, borstelen, ontbramen , schuren,

Verder verzorgen wij ook de nabehandelingen zoals

Anodiseren, chemisch zwarten, harden, vernikkelen , verchromen , passiveren.

LASSEN

Onze lasafdeling beschikt over de gebruikelijke apparatuur: Co2, MagTig , etc. Dit voor het lassen van Staal, RVS en Aluminium.